AKTUELNO

U jeku priprema za letnju sezonu, ne želimo da nam promakne niti jedan detalj.

Naša današnja tema vezana je za odevne predmete koje svi volimo i jedva čekamo da uskočimo u jedan od njih - u pitanju su šortsevi, ali ne bilo kakvi. Ovog puta reč je o šortsevima koji uključuju nošenje kaiševa. 

Ponuda šortseva za pripadnice lepšeg pola ovog leta je enormna. Od onih sa visokim strukom, preko bermuda, do mini varijanti. Smenjuju se i materijali od kojih se izrađuju, pa paleta obuhvata saten, svilu, pamuk, lan... Takođe tu su i neizostavni modeli sa printom, a ovog leta će posebno do izražaja doći cvetne kombinacije i zmijski dezeni.

Vrlo zahvalan komad odeće, šorts je veoma kako kombinovati sa ravnom obućom i cipelama sa platformom. Ukoliko želite ležeran svakodnevni outfit, jednostavna bela majica ili košulja su savršene za nošenje uz šorts na kom se ističe kaiš. Za nešto izražajnije varijante, možete odabraiti svilenkaste gornje artikle koji će učiniti vašu pojavu u šortsu sa odvažnim printom i kaišem, nedoljivom.

Svakako ako preferirate visoke štikle, možete i njih spariti sa šortsevima kod kojih je istaknut kaiš. Poželjno je da kombinujete teksturu kaiša i materijal od kog su izrađene cipele. Takođe nakit i torba preko ramena u boji kaiša i cipela, biće pun pogodak. Izazovni seksi teksas šortsevi sa kožnim kaiševima, kao da nikad ne izlaze iz mode. 

Prikupili smo za vas na jednom mestu najlepše kombinacije šortseva sa kaiševima za ovo leto. Zavirite u našu galeriju i potražite svoju inspiraciju.

#kaiš

#šorts

'