AKTUELNO

Donald i Melanija Trap posetili su juče Nacionalnu poštu u Vašingtonu, gde se održala ceremonija 75-godišnjica pobede u Evropi. Dan koji je poznat kao "VE Day" predstavlja momenat u istoriji kada se Nemačka napokon predala u Drugom svetskom ratu.

Za tu svečanu priliku, prva dama Amerike,Melanija Tramp obukla je midi haljinu u crnoj boji ispod kaputa na dvoredno kopčanje u sivoj boji, takođe midi dužine.

Spojila je boju haljine sa klasičnim cipelama na štiklu, s potpisom Španskog dizajnera koji se proslavio u seriji Seks i grad, Manolo Blanik. Ove cipele su inače posvećene fransuskoj ikoni stila Brižit Bardo i krasi ih nešto kraća štikla. Ovaj model je inače bio omilje poznatoj glumici, a cena ovih cipela dostiže vrtoglavih 665 dolara.

Melanija i Donald Tramp su se na ovom događaju pridržavala svih saveta Zdravstvene organizacije, s obzirom da je korona virus zavladao Sjedinjenim Američkim državama, pa su tako prva dama i predsednik Amerike držali socijalnu distancu po propisima.

Ranije istog dana, Melanija je proslavila drugu godišnjicu svoje inicijative pod nazivom "Be best" gde se pridružila virtuelnom konferencijskom pozivu gde je pričala sa školarcima.

Za ovu priliku, prva dama je obukla jarko crvenu košulju koju je sparila sa teget suknjom midi dužine. Cipele su bile iste boje kao i košulja i to njenog omiljenog dizajnera, Kristijana Labutena, a njihova cena iznosi 695 dolara.

#Melanija Tramp

#moda

<
'