AKTUELNO

Da je ovo pravi uspeh, ne samo za ovaj brend, već i za Srbiju najbolje govori činjenica da je Nada dobila poziv da se pojavi na ovakvoj prestižnoj reviji.

Da se upornost, posvećenost i vredan rad uvek isplate, ovog puta je dokazao srpski modni brend “Alme couture” koji je dobio poziv da svoje modele izloži na reviji u Parizu.

Ne samo da su pokazali svoje imozantne haljine u svetskom centru mode, već je preko 200 modnih stručnjaka iz celog sveta bilo oduševljeno onim što su videli. Nada Nikolić Krečković, modna direktorka srpskog brenda “Alme couture” oduševljena je reakcijama, a celokupan boravak u Parizu je bio nezaboravan.

Foto: Privatna arhiva

- Oduševljena sam. Toliki smo aplauz dobili da nisam mogla da verujem. Sva naša očekivanja su prevaziđena i što se tiče lokacije, organizacije i sale - rekla je Nada ovom prilikom, a haljine koje su prikazane na reviji su sve ostavile bez daha.

Da je ovo pravi uspeh, ne samo za brend “Alme couture”, već i za Srbiju najbolje govori činjenica da je Nada dobila poziv da se pojavi na ovakvoj prestižnoj reviji.

- Dobili smo poziv od organizatora da učestvujemo na reviji u Parizu i mi smo se odazvali i pripremili. Ove godine mi nije bilo u glavi da možemo da nastupimo u nekom gradu u inostranstu, ali se Pariz ne može odbiti. Pariz je svetski centar mode i to je odličan izbor za naš brend “Alme couture” - sa osmehom je rekla Nada, a kolekcija ovog brenda se istakla ženstveom kolekcijom pastelnih boja.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Za dve godine, koliko postoji u Srbiji, ovaj modni brend je postao jedan od najtraženijih među damama koje traže idealnu haljinu za neku posebnu priliku. A kako su se manekenke i ekipa modnog brenda “Alme couture” provela u Parizu i šta su nam još rekli pogledajte u videu ispod.

View this post on Instagram

🇫🇷Almé couture u Parizu🇫🇷

A post shared by ALMÉ COUTURE (@alme_couture) on

Autor: Pink.rs

#modna revija

'