AKTUELNO

Britanska pevačica Eli Golding udala se za trgovca umetninama Kaspara Džoplinga u avgustu prošle godine, a tek sada je na svom Instagram nalogu pokazala treću haljinu koju je nosila na venčanju.

Ona je sudbonosno "da" izrekla u raskošnoj venčanici modne kuće Kloi (Chloe) krojenoj u viktorijanskom stilu s visokim ovratnikom, volanima i ručno ušivenim perlicama, a za svadbeno slavlje se presvukla u potpuno drugačiju i puno jednostavniju haljinu.

Njenu drugu venčanicu dizajnirala je Stela Mekartni, a za razliku od prve ova nije po sebi imala nikakvih detalja, već je pratila liniju tela i otkrila malo više, tačnije ramena i noge kroz visoki prorez na donjem delu, piše Index.

View this post on Instagram

I spoke to @britishvogue about my wedding dress, and this is what I said 😊 “I was so thrilled and excited when I found out that the iconic and unparalleled Chloe wanted to design a bespoke wedding dress for me. I have loved them and their incredible team for years, so it only seemed right for Chloe to play big part of this special day. From day one they worked along side me to design, from head to toe, something timeless and classic, but with the all the Chloe opulence and spirit. Natasha was the perfect collaborator. I have never felt more special than the moment I first tried the dress on in Paris, and it was utterly awe inspiring to see the craftsmanship and attention to detail (I had C and E in the lace on veil, and the Yorkshire rose) they understood my longing for a very traditional dress 👗 Actually I could never thank you enough my dear people at @chloe , especially @nramsaylevi and @arnaudcauchois and to the lovely @juliahobbs_ . 💘

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Pevačica je objavila crno-belu fotografiju na kojoj pleše sa šampanjcem u ruci u lepršavoj bijeloj haljini koja je u gornjem delu krojena kao košulja, pa se od struka, koji je naglašen vrpcom, naglo širi i ima dugački šlep. Reč je o kreaciji Karoline Herere koju je Eli, kako je otkrila u opisu fotke, nosila dan nakon venčanja. Zbog toga je ova haljina i puno ležernija od prethodne dve.

#Haljina

#Venčanica

#moda

'