AKTUELNO

Influenserke se kunu u nju.

Svake sezone modna industrija nametne neke nove trendove, odnosno odevne komade koji potom dominiraju policama najdražih trgovina. Ovoga puta reč je o haljinama zanimljivog kroja koja definitivno krade svu pažnju i osvaja svojim posebnim dizajnom.

Haljine su jedan od onih odevnih predmeta koji baš nikada ne izlazi iz mode, ali ono što se uvek iznova menja je njihov kroj. Ove sezone ostajemo verni zagasitim tonovima, ali i zemljanim nijansama, a pridodamo li tome i trendi model, možete biti sigurni kako sjajna kombinacija neće izostati.

Model koji nam već neko vreme krade pažnju nije nimalo ženstven, ne naglašava struk te mnogi će primetiti kako skriva ženske atribute, ali zato naglašava istančano oko za estetiku i drugačiji stil koji definitivno ne prolazi nezapaženo. Najtraženiji model sezone vrećastog je kroja s tek pokojom linijom kako bi se naglasila višeslojnost, a kao glavni detalj ističu se puf rukavi.

Reč je o haljini koja vrlo dobro funkcioniše u dnevnim varijantama jer će savršeno izgledati u kombinaciji s otkačenim čizmicama i kaputom, a govorimo li o večernjim odabirima, jednako dobro pristaje elegantnim štiklama i omiljenim visokim čizmama.

#moda

'