AKTUELNO

I žene, ali i muškarci imaju čitav repertoar zvukova koje proizvode tokom seksa. Otkrivamo vam značenja seksualnih tonova.

Pričalica

Ako on ili ona za vreme seksa često govore: „Daaa, toooo, tako si seksi, tako mi je dobro!“, verovatno ih pale nevaljale priče. Porazgovarajte o tome - možda bi voleli da čuju i od vas nešto bezobrazno.

Ćutolog

Druga polovina voli da ćuti? Bez brige, to ne znači da joj nije dobro. Muškarac je tih da bi odložio orgazam, dok je žena pak koncentrisana na to da do njega dođe. Ne zamarajte ih da troše energiju na ispuštanje glasova već ispoštujte skromne glasovne mogućnosti.

Dahtalica

Pojačano dahtanje je siguran znak da je vrhunac blizu. U odnosu na želje usporite ili ubrzajte ritam. Neka ovaj zvuk bude vaša ideja vodilja za dostizanje zvezdanih vrhunaca.

Ranjena zver

Ukoliko druga strana zvuči poput ranjenog bizona, to pokazuje da joj je lepo, te da je opuštena toliko da može pokazati svoju animalnu stranu. Iako vas to možda može preplašiti na trenutak, ne dajte da vas pokoleba, već se prepustite strastima, a ako vam smeta, pustite glasniju muziku ili stavite čepiće u uši.

#Partner

#zvukovi