AKTUELNO

Iako postoje poze za koje znate da vam gode, kontakt očima je neizostavan kod onih koje poboljšavaju bliskost među partnerima i prijatno telesno iskustvo čine emocionalnijim.

Ako mislite da ste upali u rutinu, pokušajte da stavite naglasak na gledanje jedno drugog u lice za vreme seksa kako biste vašu intimnost doveli na nov nivo, piše Men’s Health.

Ovo su tri odlične poze za seks licem u lice:

1. Ležaljka

Neka partnerka sedne u fotelju tako da su joj bokovi na ivici sedišta. Partner treba da klekne ispred nje, tako da ga ona obgrli nogama. Prednost ove poze nije samo kontakt ‘oči u oči’, već i mogućnost duboke penetracije, kao i fizička bliskost celog tela.

2. Obrnuta misionarska

Zamenite polnu dinamiku, a samim tim i dinamiku moći. Partnerka neka bude gore u misionarskoj pozi, a muškarac neka leži na leđima i obgrli njene bokove svojim nogama. Iako se u ovoj pozi isti delovi tela trljaju zajedno, osećaj može da bude zaista različit.

3. Klackalica

Muškarac u ovoj pozi treba da klekne na pod tako da su mu stopala ispod zadnjice, a partnerka će ga ‘zajahati’ svojim bedrima i stopala odložiti na pod u ravni njegovih stopala kako bi imala dobar oslonac. Ovo je odlična poza za gledanje oči u oči, a ženama posebno godi zbog istovremene stimulacije klitorisa.

#Seks

<
'