AKTUELNO

Početak ljubavne veze kombinacija je strasti i zabave. Ali kako vreme prolazi, tako polako navikavate na svog partnera, pa se gledanje filmova uveče i izležavanje na kauču i ne čini tako dosadnim.

Iako partneri često pomisle da je zbog ovoga njihova veza izgubila iskru, stručnjaci veruju da bi to zapravo moglo da bude pokazatelj srećne veze koja će potrajati.

„Dosada“ je temelj snažne veze - Stručnjak za veze Mark Menson smatra da je jedno od najvažnijih obeležja jake veze sposobnost partnera da budu zajedno i kad im je dosadno. Siguran je da su parovi koji su zajedno 60 ili više godina uspeli da spasu svoju vezu, ne zbog svih ludih avantura koje su imali, već zato što znaju kako zajedno da rade dosadne stvari i još uvek uživaju u međusobnom društvu

„Dosadni parovi“ vole da rade stvari zajedno - U dugim vezama, kada se strast pomalo izgubi, a uzbuđenje izbledi, partneri bi i dalje trebalo da zajedno uživaju u svakodnevnici, dele zajedno kućne obaveze na način da na kraju dana ne žele da se međusobno poubijaju.Odlazak u kupovinu namirnica, uživanje vikendom kod kuće i kuvanje večere trebalo bi da budu još jedan oblik prijatne aktivnosti. Duge veze ne baziraju se na drami i ludim emocijama, već na podršci i sposobnosti da svoj život podelite s drugom osobom.

Naučili su da ignorišu standarde koje nameću društveni mediji .

Mark takođe veruje da društveni mediji doprinose uobičajenoj zabludi da uspešni parovi treba da imaju uzbudljiv život. Ljudi počinju da ​​svoj život upoređuju s fotografijama prijatelja i slavnih osoba i boje se da će emocije nestati jer se zanimljive stvari dešavaju svima osim njima.Ovaj pristup vrši dodatni pritisak na partnere i tera ih da sumnjaju u svoje osećanja. Ali važno je shvatiti da je dosada normalan deo života i definitivno nije nešto čega se treba stideti.

Ali, to ne znači da morate da postanete dosadna osoba.

Međutim, pretvaranje u dosadnu osobu bez ikakvih interesa nije zadovoljavajuća opcija. Pronalaženje zdrave ravnoteže između sopstvenih interesovanja i vašeg života s partnerom je neophodno. Menson veruje da možemo istovremeno da budemo i dosadna ali užasno zabavna osoba u vezi.Dakle, nastavite da napredujete ali nemojte previše pritiskati vašeg partera pokušavajući da vezu neprestano učinite uzbudljivom.

#Ljubav

#Veza

<
'