AKTUELNO

Iako prethodni dani ne govore tako, kalendar nam odavno sugeriše da je stiglo vreme čizama.

Iako prethodni dani ne govore tako, kalendar nam odavno sugeriše da je stiglo vreme čizama. Poneko ih već nosi, ali zbog šarolikosti modela gotovo da je teško izdvojiti neki zajednički epitet za sve njih. Ponešto se, ipak, može zaključiti...

Najpre, koju god dužinu da odaberete ove sezone, nećete pogrešiti. Nose se krtke čizmice, koje jedva prelaze zglobove, ali i izrazito duge, koje uveliko prekrivaju kolena, a poneke čak sežu do sredine butina. U opticaju su i oštri i zaobljeni vrhovi, u zavisnosti od modela. Na kaubojkama, doduše nešto glamuroznijim od standardnih (budući da su, recimo, izrađene od zmijske kože), svakako očekujte špiceve. Ipak, prednjače nešto obliji vrhovi.

Posle duže vremena, kada je reč o boji, na modnu scenu se vratila bela ili, da budemo precizniji, nijansa bele kafe. Opredelite li se za njih, znajte da svetle čizme mogu da budu čist promašaj i da deluju jeftino ukoliko se ne stilizujete doslovce od glave do pete. Istovremeno, sa braon čizmama gotovo da nema greške, kao i sa sivim i crnim. Osobama koje vole ekstravagantnije modele na raspolaganju su bordo, tamnoljubičaste, dvobojne, višebojne ili pak čizmice sa gliterom koje, gle čuda, ove jeseni i zime nisu namenjene isključivo za svečane prilike.

#Obuća

#moda

'