AKTUELNO

Ove sezone SuperdrySport vas poziva u svet jedinstvenosti i samoizražavanja, svet u kojem ste prihvaćeni, u kojem niko ne ućutkuje manjine, a različitost se ceni. SuperdrySport vam poručuje da stvorite sopstveno igralište, na kojem važe vaša pravila.

SuperdrySport kampanja za sezonu jesen/zima 18 pomera granice svojim zvučnim nazivom: ’Moj teren, moja pravila’. Sve linije iz kolekcije će biti fokusirane na odrđene zajednice, gde svaka ima različit pristup sportu, ali isti cilj, da ovekoveči ideju i misiju SuperdrySport kolekcije.

Foto: Promo

Foto: Promo

Mentalitet Supedry brenda otkriva se u poruci ’Uvek igraj izvan linija’, a prikazan je i u filmu koji daje uvid u Barsparta zajednicu, njihov entuzijazam i veru koja članove kolektiva drži na okupu i podržava ideju da su svi ljudi jednaki. Iako članovi dolaze iz najrazličitijih krajeva, ubrzo postaju zajednica zahvaljujući ohrabrivanju, kao i pozitivnom i prijateljskom stavu koji vlada među njima, a njihova snaga je vredna divljenja.

Foto: Promo

Odabrani modeli iz kolekcije SUPERDRY SPORT dostupni su prodavnicama SUPERDRY u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu od 15.11. u Promenada SC, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te DENIMLAB-u u Beogradu – Delta city.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

#Garderoba

#Sport

'