AKTUELNO

Možete da kombinujete uz pantalone, farmerice, suknje ili halije.

Ako niste ljubitelji haljine odaberite svilenu ili satensku košulju na kojoj su najupečatljiviji detalj upravo dve široke trake.

Želite li da do kraja ispoštujete ovojesenske modne diktate, onda nipošto ne smete da propustite da nabavite barem jedan odevni predmet sa mašnom. Ako niste ljubitelji haljine odaberite svilenu ili satensku košulju na kojoj su najupečatljiviji detalj upravo dve široke trake. One mogu da budu nehajno vezane oko vrata tako da ostavljaju pogled na dobar deo dekoltea ili "upakovane" u veliku mašnu koja vašem izgledu daje istovremeno strog i svečan ton.

Iako mašne dominiraju kompletnim izgledom i čini se da je svaki detalj uz njih suvišan, dizajneri se sa tim nisu složili, pa predimenzionirane mašne sada trpe i preduge minđuše, i velike broševe, i kombinaciju najrazličitijih, dezeniranih materijala... Sve to daje utisak kao da je modno osveštena vlasnica mašne zanimljivo "upakovana".

Košulje sa mašnom možete da kombinujete uz duge suknje, uske ili široke pantalone, klasične kostime ili odela od tvida, pa i farmerke.

#moda

'