AKTUELNO

Tokom vremena svaka veza, ma koliko je bila puna strasti i požude na početku, tokom vremena ti osećaji se gube, a ostaje pitanje kako ih povratiti.

Svaki odnos zahteva rad i negu, baš kao na početku kada ste se trudili da sve bude dobro.

Ove četiri poze pomoći će vam da povratite bliskost i želju koju ste nekada osećali za partnerom.

Misionarski položaj

Prema terapeutima misionarski položaj često se smatra osnovnim položajem za seks, ali to ne znači da mora biti dosadan. Ovaj položaj je idealan za emotivno povezivanje, jer položaj podstiče pogled, zvuk i dodir.

Šaptanje, disanje, kontakt očima i telo uz telo podstiču vezanje i veću intimnost od većine drugih položaja.

Pseći položaj

Položaj u kojem je jedan partner iza drugog se možda ne čini jako intimnim, ali jedan je od najboljih načina za seksualno i intimno povezivanje partnera jer u većini slučajeva dolazi do istovremenog vrhunca. Za žene je ovaj položaj dobar zbog duboke penetracije koja vodi do velikog užitka.

Foto: Pixabay.com

Ovaj položaj je pun adrenalina, sirove snage i deljenje takve seksualne energije će sigurno uticati na vaš intimni život.

Pod tušem

Seks pod tušem omogućava da se potpuno posvetite jedan drugome, uzmete vremena da međusobno istražite vaša tela. Topla voda i zvuk udaranja vode o vas će vas dodatno opustiti i dati vam dodatni poticaj za fantastičan seks.

Položaj kašike

Vođenje ljubavi dok ste u konstantnom zagrljaju povećaće nivo hormona ljubavi, oksitocina, te poboljšati raspoloženje. Kada muškarac leži iza žene i mazi je rukama, grli i stiska on povećava nivo intimnosti.

#Ljubav

#Seks

#Veza

'