AKTUELNO

Ukoliko ste ovog leta bili vešti majstor i pripremili razne mesne specijalitete na žaru, vreme je da svoj gril iskoristite i pripremite ukusni i sočni kukuruz.

Pokušajte da ga pripremite na roštilju, dodajući parmezan i peršun. Sigurni smo da niste probali ukusniji kukuruz.

Sastojci: 1 kg kukuruza, malo maslinovog ulja, 40 grama parmezana, 20 grama peršuna

Kukuruz na roštilju je odlična alternativa kuvanim kobasicama. Vrlo je sočan, ima sjajan miris, a u kombinaciji sa parmezanom je zaista neodoljiv.

Kukuruz očistite od lišća i namažite maslinovim uljem. Postavite ih na roštilj i pecite na laganoj vatri.

Pecite ih oko 10-15 minuta, periodično okrećući. Postavite vrući kukuruz na radnu ploču, posipajte narendanim parmezanom i seckanim peršunom.

#kukuruz

'