AKTUELNO

Žena koja poseduje sve ovo naprosto će oboriti muškarce sa nogu.

Ovo je muškarcima privlačno na ženama:

1. Samopouzdanje

Muškarci vole ženu punu samopouzdanja, ženu koja se oseća dobro u svojoj koži. Onima sa velikim egom, muškarci jednostavno ne prilaze. Oni vole odlučne žene, koje znaju šta hoće, to im je toliko seksi da su prosto opčinjeni njima.

Foto: Pixabay.com

2. Žene sa smislom za humor

Žene koje se smeju prirodno, a ne na silu, muškarci prosto obožavaju. Žene koje imaju zdrav i umeren smisao za humor su se pokazale poželjnijim od onih koje su namrštene i koje ne znaju za šalu.

3. Strastvenost

Strastvena žena je interesantna muškarcima. Međutim, strast koja njih privlači ne odnosi se samo na onu u krevetu nego i na onu koja strastveno obavlja poslove, koja ima hobije u koje je ludo zaljubljena, ona koja kaže šta misli, koja ima ideje i voli ljude i druženja.

Foto: Pixabay.com

4. Žene koje imaju sopstveno mišljenje

Mnogo žena formira svoje mišljenje na osnovu tuđih mišljenja, a žena koja odluči da bude u vezi sa nekim muškarcem samo zato što su to odobrile njene prijateljice, muškarcu i nije potrebna, niti će se on zaljubiti u takvu ženu. Muškarcima treba žena koja će sama odlučiti da li je on vredan nje i koja će ne oslanjajući se na mišljenja drugih odlučivati o stvarima u vezi.

5. Žene koje su ponosne na svoj izgled

Muškarci vole žene koja se ponose svojim izgledom, ali ne samo gaderobom, nego i ukoliko one drže do sebe u svakom smislu, od higijene do frizure. Muškarci ove detalje i te kako primećuju.

I. P.

#Brak

#Ljubav

#Muškarac

#Veza

#par

#Žena

'