AKTUELNO

Dva svetska lidera su tokom susreta u Singapuru bila smeštena u spektakularnom hotelu Capella na ostrvu Sentosa.

Hotel Capella ima 5 zvezdica, izgrađen je od nekoliko rezidencija i privatnih vila, a smešten je u bujnom rastinju Sentosa ostrva.

Hotel se sastoji od nekoliko odmarališta, poseduje dva golf terena, tematski park, mnogobrojne zajedničke i naravno privatne bazene, a nalazi se na 5 minuta hoda od plaže gde možete uživati u odličnoj usluzi i pre nego što otpočnete svoj boravak, pošto će osoblje hotela osigurati vaš nesmetan dolazak u smeštaj od kojih mnogi imaju privatne bazene i đakuzi kade na terasama.

Ovaj luksuzni hotel okružen tropskim šumama na ostrvu Sentosa ima 3 otvorena bazena i višestruko nagrađivani SPA centar. Sve sobe imaju besplatan bežični internet i pogled na more ili vrtove. Lični pomoćnici su vam na raspolaganju za sve što vam treba. Gosti hotela Capella u Singapuru imaju mnogobrojne besplatne pogodnosti. Hotel se takođe nalazi na 15 minuta hoda od tematskog Universal parka Universal Studios Singapore.

Auriga Spa centar nudi osvežavajuće tretmane i masaže sa organskim proizvodima. Biblioteka hotela osim literature nudi besplatne grickalice i pića tokom celog dana, a takođe možete iznajmiti DVD ili igrati igrice na tabletu ili uživati u konverzaciji.

Restoran Knolls je otvoren ceo dan i nudi fine tradicionalne delicije i jela domaćih i internacionalnih kuhinja. U restoranu Cassia, smeštenom u kolonijalnoj zgradi, uživaćete u kineskim specijalitetima. Oba restorana imaju trpezariju na terasi tako da možete obedovati u tropskom okruženju.

Izvanredan dizajn sa zakrivljenim, modernim zgradama suptilno pomešan sa kolonijalnim zgradama i zelenim, tropskim okruženjem je ono što sve goste ostavlja bez daha.

Nije slučajno što je baš ovaj hotel izabran za smeštaj dvojice svetskih lidera.

#Donald Tramp

#Hotel

#Kim Džong Un

'