AKTUELNO

Predivni zaliv Makadi se nalazi na udaljenosti od 35 km od centra Hurgade, koliko je otprilike udaljen i od aerodroma Hurgada.

Na peščanom žalu dugom skoro dva kilomatra, na najvišem delu Makadi zaliva. Predivni zaliv Makadi se nalazi na udaljenosti od 35 km od centra Hurgade, koliko je otprilike udaljen i od aerodroma Hurgada.

Osim pogleda koji se pruža na brojne lagune, sa tog uzvišenog dela zaliva, posebnu prirodnu naklonost predstavlja i koralni sprud koji se nalazi u neposrednoj blizini. Zaljubljenici u ronjenje i podvodni svet, pontonom dolaze do grebena oko kojeg sve vrvi od šarenih korala, riba i drugih morskih bića. Bilo da jedva čekate svoj novi zaron ili da je ovo prvi put da ćete staviti masku i disaljku i iskusiti snorkeling, čeka vas nezaboravno iskustvo .

Kompleks se sastoji od glavne zgrade, aneks zgrade i bungalova. U njima je raspoređena 501 smeštajna jedinica, od kojih svaka ima balkon ili terasu i delimičan ili direktan pogled na more. Bungalovi su nešto veći u odnosu na standardne sobe, a sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, sef, LCD TV, fen…

Gosti hotela će uživati u peščanoj plaži dugoj 1800 m, koja obuhvata više manjih laguna i koja je dovoljno velika da svako može da nađe malo privatnosti ukoliko mu je potreban potpun mir i kvalitetan odmor. korišćenje ležaljki i suncobrana, za goste hotela, naravno je besplatno. Za one najmlađe, tu je dobar aqua park, ali i igralište, a i svi zajedno mogu uživati u upoznavanju morskog sveta Crvenog mora, jer je prilika izuezetna ako provode svoj letnji odmor baš u ovom hotelu.

Usluga u hotelu je All Inclusive, a gostima je , osim glavnog restorana, na raspolaganju i više a la carte restorana, poput italijanskog, orijentalnog i onog za ljubitelje morskih specijaliteta.

#Plaža

#Putovanja

#Turizam

'