AKTUELNO

Poslušajte sledeće savete i u kratkom periodu postižete idealnu figuru do leta!

Leto je pred nama a još uvek niste stigli da se rešite „zimskog viška“ kilograma? Rešenje za savršenu liniiju sada je preko potrebno. Ovo je moment kada mnogi posežu za dijetama koje su nerealne: zahtevaju restrikcije u ishrani koje je teško održavati, potrebni su sastojci koji se teško nabavljaju ili su skupi. Pored toga što su često prezahtevne, ovakve dijete mogu biti štetne po vaše zdravlje. Budete li mršavili na ovakav način, pitanje je samo kada će vam se izgubljeni kilogrami vratiti.

JEDITE PAMETNIJE

Mnoge dijete podrazumevaju rigorozne restrikcije kada je u pitanju ishrana i mršavljenje. Istraživanja su dokazala da ovakve dijete mogu da iscrpe organizam i naprave još goru situaciju. Bićete razdražljivi, nervozni i umorni, a to znači da će vam opasti kvalitet života. Zato se ne upuštajte u eksperimentisanje sa bilo kakvim dijetama. Ono što vam je potrebno jeste PLAN. Odnosno, plan zdrave ishrane.

Foto: Pixabay.com

Pokušajte mesec dana da testirate sebe i svoj organizam. Obogatite ishranu povrćem, voćem, svežim i zdravim namirnicama. Izbegavajte sve ono što spada pod brzu hranu. Ona je puna „praznih kalorija“ koje goje, pa često samo jedan takav obrok može da sadrži količinu kalorija koje su potrebne za ceo dan. Zamenite masno i prženo kuvanim i barenim. Iako zvuči previše komplikovano, važno je da znate da izbor namirnica i sam način njihove pripreme mogu da imaju veliki uticaj na gubitak kilograma. Još jedna važna stvar- NE PRESKAČITE OBROKE. Sve može da se stigne kada napravite sebi odgovarajući plan ishrane.

ODVOJITE VREME ZA SEBE

Kako biste se na zdrav način rešili viška kilograma, potrebno je da u toku dana nađete „višak“ vremena i da ga potrošite na neku fizičku aktivnost. Pored toga, važno je i da uživate u ovom vremenu, da se radujete vežbanju i da vam bude zabavno. Ako ne volite teretanu, postoji pregršt vežbi koje možete da nađete online. Ne zahtevaju mnogo prostora, a ni opreme, i možete da ih uradite i kod kuće.

Foto: Pixabay.com

Pogledajte šta iskusni nutricionista Nela Solar predlaže kao plan ishrane za one koji žele da izgledaju fenomenalno ovog leta: https://herbafast.com/herbafast-academy-start-paket-uz-plan-ishrane/

Sve detalje o ovome možete pročitati na sledećem linku: https://herbafast.com/

Autor: Pink.rs

#Lepota

#mršavljenje

'