AKTUELNO

Možda ste u vezi sa hoboseksualcem, a da to ni ne znate.

Kada kažemo hoboseksualac ne mislimo na dečka sa bradom, u hipsterskoj odeći – već na osobu koja se zabavlja sa vama samo iz interesa kako bi imala mesto gde da živi.

Oni su večiti lutaoci u ljubavi i srljaju iz veze u vezu, obično noseći sa sobom vreću punu stvari. Jedna devojka otkrila je kako izgleda biti u vezi sa jednom ovakvom osobom.

- Moja drugarica je bila u vezi sa dečkom koga smo 6 meseci posmatrali kako jede njenu hranu, pozajmljuje novac od nje i dobija socijalnu pomoć, a sve izležavajući se na njenom kauču. Kada je otkrila da u njenom dvorištu krije ukradene bicikle, uspela je da ga se nekako reši uz pomoć par prijatelja, ispričala je Ana.

Hoboseksualci su se pojavili u pop kulturi kasne 2014. godine. Oni su lutanje podigli na jedan viši nivo, iskorišćavajući dobrodušnost koju im pružate zato što mislite da imaju neke emocije prema vama. Ovakva veza je otrovna, emocionalno iscrpljuje kao i finansijski i dovodi vas u potencijalnu opasnost.

Otarasiti se hoboseksualca je teže uraditi nego zamisliti, piše edmontonsun.com. Žene teško prepoznaju ovakve veze i ne veruju kada ih oni najbliži upozoravaju. Ovo su samo neki od znakova da ste u vezi sa hoboseksualcem:

- veza se razvija i napreduje brzinom svetlosti;

- veoma brzo počinjete da živite zajedno;

- oni su stalno u potrazi za novim poslom;

- promenili ste vaš način života u skladu sa njegovim željama;

- vaši prijatelji znaju tačno šta se dešava.

#Ljubav

#Veza

'