AKTUELNO

Do sada smo naučili da je sve energija. I kada su ljudi u pitanju, i kada je reč o stvarima.

Znamo da je nekad jednostavnije i da će vam olakšati život i skratiti put, ali... Postoje tri stvari koje nikada, ali baš nikada ne bi trebalo da pozajmljujete od drugih ljudi.

Pozajmljivanje stvari nesvesno može privući lošu sreću, zdravstvene probleme, finansijsku nestabilnost i takođe može uticati na vaš lični i profesionalni život.

Odeća i nakit - privlači negativnu energiju i loše vibracije

Nošenje polovne odeće je najbrži način da se povežete sa tuđom negativnom energijom i vibracijama, zato razmislite pre nego što sledeći put nešto pozajmite. Naravno, čista pozajmljena odeća uže porodice može biti izuzetak.

Sat - privlači nesreću i finansijske probleme

Satovi govore o vremenu i kretanju i životnoj fazi ljudi. Dakle, nošenje pozajmljenog sata može privući nesreću te osobe i poznato je da donosi i finansijske probleme.

Olovka - preuzimate tuđu karmu

Nikada nemojte koristiti pozajmljenu olovku za potpisivanje važnih ugovora i dokumenata jer olovka predstavlja znanje, moć i takođe je sredstvo za stvaranje dobre karme. Zato ostanite u svojoj moći i ne preuzimajte ničiju karmu. To takođe može uticati na vaš profesionalni život.