AKTUELNO

Saznanje da ste prevareni nije nimalo prijatno iskustvo kroz koje mnogi prođu barem jednom u životu.

Ekspert za veze Fiona Šej iz Los Angelesa tvrdi da zna jedini pravi način koji "nikad nije zakazao" da primetite da li je muškarac "sklon prevari", samo na osnovu njegovih društvenih mreža, piše "Daily Star".

Fiona je upozorila žene na dva alarma na koje treba obratiti pažnju kod profila partnera ili osobe koje vam se dopada.

U video-klipu, koji je dobio više od 35.000 lajkova, rekla je: "Svedočila sam da momci koji spadaju u dve kategorije rade takve sumnjive stvari. Po mom iskustvu, oni iz prve kategorije imaju Instagram profil i prate mnogo žena koje ne poznaju."

@baddgal_fifi

how to spot a guy with cheater energy 🤣 #datingadvice #instagram #cheating

♬ original sound - badgal

"Ako vidim da prati hrpu fitness devojaka, znam da je spreman biti neveran. Ako prati svaku devojku koju je ikada upoznao, ima energiju prevaranta", otkrila je Fiona.

Fiona je, takođe, preporučila ženama da paze na muškarce koji uopšte nemaju društvene mreže ili imaju mnogo prijateljica, a oni, po njoj, spadaju u drugu kategoriju.

"Momci bez društvenih mreža flertuju sa ženama lično. Flertovatće s konobaricom bez problema ispred vas. Ako tip ima mnogo prijateljica, mislite da je prijateljski nastrojen. Ali onda shvatite da su neke granice nejasne", upozorila je Fiona.