AKTUELNO

Pre nego što što se prepustite aferi van svoje veze, pokušajte da uradite ovih nekoliko stvari.

Nekada je iskušenje da prevarite supružnika ili partnera veoma veliki izazov, a odupiranje tom porivu može da bude teško.

Zato Lauren La Ruso, koja sebe naziva „konsultantom za afere“, viralno daje savete ljudima koji su „na ivici“ kako da ne skliznu u prevaru i da se izvuku iz te situacije.

– Sasvim je normalno da, čak i kada ste u braku ili u posvećenoj vezi, osetite privlačnost prema drugim ljudima – započela je svoj savet terapeutkinja, a njen video je pogledao 1,1 milion ljudi.

– Na kraju krajeva, još nismo mrtvi. Ali, ako osećate da ste u iskušenju da izađete iz braka i imate aferu ili ste neverni, shvatite to kao ozbiljan znak upozorenja za svoj brak – upozorava.

Umesto da se prepustite svojim impulsima i uskočite u krevet sa nekim izvan svoje veze, La Rusova predlaže tri mere kako biste ipak spasili vaš brak.

– Prvo, možete da odete kod svog supružnika i da iskoristite situaciju kao poziv za buđenje. Recite nešto poput: „Mislim da je naš brak u opasnosti. Hajde da pričamo o tome kako se osećam“ – istakla je konsultant i, kao drugi predlog, ohrabrila je one koji koketiraju sa „prevarom“ da razmotre i uvođenje stručne pomoći. Ona je dodala:

– Možete da sklonite svog supružnika u stranu i da mu/joj kažete da je vreme da odete na savetovanje za parove kako biste imali siguran i neutralan prostor da razgovarate o tome šta vam je potrebno u braku.

Njen poslednji biser mudrosti odnosio se na introspektivu.

– Pod tri, možete da vratite fokus na sebe i da se zapitate šta je to što vam je potrebno i što želite, a što vas privlači i tražite izvan braka – naglasila je Lauren.

Kako primećuje „The New York Post“, njeni saveti nisu prošli bez negativnih komentara.

– Čim kažete bilo koju od te tri stvari u vezi, ona je osuđena na propast – ​​upozorio je jedan skeptik sa društvenih mreža, dok je drugi dodao da su to „apsolutno užasni saveti“:

– Individualna odgovornost! Nemojte da kažete svojoj drugoj polovini da ste izneverili svoj deo dogovora. To je obaveza – voleti partnera i poštovati obavezu. Prestanite sebično da se fokusirate na svoje potrebe i dajte sto odsto sebe i dozvolite da prođe neko vreme.

La Rusova međutim, insistira na tome da njeni ljubavni „hakovi“ menjaju igru.

– Sve ove opcije su mnogo zdravije i definitivno će biti produktivnije i manje destruktivne od afere – zaključuje konsultant.

Autor: