AKTUELNO

Muškarci koji se ne plaše da izraze svoje emocije i priznaju svoju ranjivost često imaju posebno mesto u ženskim srcima. Svaki iskreni kompliment ili pažljivo izgovorena reč može biti presudna za pridobijanje naklonosti žene. Čak i one žene koje deluju nedostižno i strogo, ne mogu da odole iskrenoj pohvali koj dolazi od muškarca za koga su zainteresovane.

Ima nešto specijalno u tome da žena čuje koliko je posebna, koliko se ceni njeno društvo i mišljenje. Ovo posebno važi za muškarce koji ne kriju svoje emocije i koji su spremni da pokažu svoju ranjivost, ostajući čvrsti sa svojom partnerkom bez obzira na sve. Postoje određene stvari koje žene posebno vole da čuju od muškaraca.

Istaknite našu jedinstvenost

Bilo da se radi o fizičkim osobinama, ponašanju ili reakcijama u određenim situacijama, žene vole kada muškarac prepozna i ceni njihovu specifičnost. Na primer, komentar poput "Tvoje rupice kada se smešiš su mi neodoljive“ ili "Tvoj stav o ovom filmu je intrigantan" može duboko dirnuti ženu. Ovo pokazuje da muškarac obraća pažnju na detalje i da je posvećen njoj.

Interesujte se za naše mišljenje

Pitanja poput "Šta misliš o ovome?" pokazuju da muškarac ceni ženinu inteligenciju i da je zainteresovan za njeno mišljenje. Ovo može biti znak da je muškarac materijal za ozbiljnu vezu u očima žene.

Opušteni ste u našem društvu

Pokazivanje osećaja udobnosti i opuštenosti u društvu žene znak je da muškarac ceni njeno prisustvo i da slobodno izražava svoju autentičnost.

Dajete nam komplimente za naš miris

Bez obzira da li je u pitanju parfem ili prirodni miris, svaka žena ceni kada muškarac primeti i pohvali kako ona miriše. Ovo doprinosi osećaju sigurnosti i privlačnosti.

Hvalite nam lepotu, privlačnost i posebnost

Svi vole da čuju komplimente o svojoj lepoti i atraktivnosti, a žene posebno cene kada ih muškarac smatra neodoljivim, posebno kada takve komplimente deli javno, naglašava Elit Daily. Takve reči i gestovi mogu značajno uticati na dubinu i kvalitet veze, ostavljajući trajan utisak u ženskom srcu.