AKTUELNO

Jedna turistička kompanija otkrila je 10 najčudnijih stvari ostavljenih u hotelskim sobama u protekloj godini, a predmeti koji su gosti hotela zaboravili veoma su neobični.

Veliki broj gostiju iz hotela odlazi bez nekih od svojih stvari, među kojima se nalaze neke zaista čudni predmeti.

EasyJet Holidays, kompanija koja nudi pakete za odmor na više od 100 odredišta širom Evrope, ispitala je 100 hotela u svojoj mreži i objavila rezultate istraživanja, piše NY Post.

Zubne proteze bile su na vrhu popisa na prvom mestu. Na drugom mestu bio je pribor za veštičarstvo, a na trećem protetski udovi.

Među ostalim stvarima našli su se: stakleno oko, starinska šoljica za čaj, hiljade kovanica nemačkih maraka skrivenih iza vodokotlića u kupatilu, kostim klovna, čamac na naduvavanje, kavijar i brojanice.

- Praznici su vreme za potpuno opuštanje i volimo da znamo da se naši klijenti osećaju prijatno u našim odmaralištima - rekao je u saopštenju Met Kalagan, glavni operativni direktor EasyJet Holidays.

- Naše istraživanje sa našim hotelskim partnerima bilo je zanimljivo i neki od izgubljenih i pronađenih predmeta su neobični, ali drago nam je da vidimo da su naši klijenti uživali -dodao je Kalagan.

U hotelskim sobama se često ostavljaju i neki najobičniji predmeti, kao na primer pametni telefon, dokumenti, donje rublje, kofer, igračke, ključevi, nakit i oprema za kupanje.

Autor: