AKTUELNO

Verovatno nikada niste razmišljali o tome, ali svako ima svoj poseban način vađenja jaja iz kutije. Nakon što potvrdite da su sva jaja u dobrom stanju, možete ih ukloniti s leva na desno, zdesna nalevo, čak možete početi od centra i napredovati do ivica.

Očigledno, Tvitersfera je postala svesna ove dileme i odmah je započela debatu o pravilnom načinu uklanjanja jaja. Korisnik Tvitera po imenu Brian Faughnan postavio je pitanje: „Hej ljudi sa OKP. Da li praznite kutiju za jaja s desna na levo ili s leva na desno?”

Tim tvitom, Faughnan je izazvao žestoku debatu o kojoj verovatno niste ni znali da treba raspravljati.

OKP je pravi poremećaj i ko bi pomislio da će se ovaj razgovor nastaviti sa 400 komentara. Postoji toliko mnogo različitih metoda, a čitanje svih njih moglo bi da vam eksplodira u glavi ili dovede u pitanje celu rutinu. Samo sačekajte dok ne pročitate o pravom načinu da razbijete jaje.

Pravi način za vađenje jaja iz kartona

Međutim, ovo je zapravo matematički obrađeno već pre, jer je Jutjub kanal Mind Your Decisions napravio video koji prikazuje ono što oni veruju da su najbolje metode.

Dali su nekoliko predloga, počevši od ravnomerne raspodele u uglovima, pa idući prema sredini i održavajući ravnotežu kartona. Bez obzira na to kako izvadite jaja, samo ih nemojte ispustiti.