AKTUELNO

Pored velikog broja poznatih koji su prisustvovali samim revijama u Domu omladine, zaštitno lice kampanje ovog prestižnog eventa bila je mlada glumica Dragana Mićalović.

Ova modna sezona stigla je do svog finala kao i kalendarska godina. Posle događaja kao što su ''Belgrade fashion week'', ''Serbia fashion week'' i ''Fashion selection'', XI po redu BAFE je završio još jednu uspešnu sezonu i pod sloganom ''Think outside the box'' i prikazao najnovije trendove i kolekcije mladih dizajnera, kako iz zemlje tako i iz regiona za 2018. godinu.

Pored velikog broja poznatih koji su prisustvovali samim revijama u Domu omladine, zaštitno lice kampanje ovog prestižnog eventa bila je mlada glumica Dragana Mićalović koja je setom umetničkih fotografija dočarala suštinu onoga što moda danas predstavlja kod nas.

Foto: Promo

Kako kaže mlada glmica, i pored brojnih obaveza na snimanjima i u pozorištu sa zadovoljstvom je prihvatila poziv direktora ove manifestcije Luke Opačića da bude njihov brend ambasador na XI BAFEU.

Pored bogatog pratećeg programa svoje modele prikazali su dizajneri kao sto su Radmila Georgijeva, Danijela Smajlović, Dino Dzinović, Divna Lazić, Ivona Ostrić, Jovana Trifunović, Marina Tilović, Milica Kandić, Zrinka Pilipović, kao i mnogi drugi. Tim ove modne manifestacije najavljuje još više dizajnera i još bogatiji program za sledeću sezonu.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Dragana Mićalović

#modna revija

'