AKTUELNO

Ne bacajte pare na kozmetičarke jer obrve možete da sredite same kod kuće.

Svakodnevno popunjavanje obrva, pogotovo za devojke kojima i nisu nešto guste i debele, može biti potpuno gnjavaža. Ujutro zbog obaveza mnoge žene ne stignu da stave puder, a kamoli da se zamaraju s obrvama. Ipak, obrve daju okvir licu i važno je da su lepo oblikovane.

Obrve obično boje kozmetičarke i to biljnom bojom, međutim, tinejdžerka Gabriela Robles postala je hit na internetu zbog bojenja obrva kod kuće.

- Danas sam obojila obrve i tako sam bila prestrašena. Ali, samo jednom se živi, ovo morate da probate - napisala je u objavi na Tviteru. Kako navodi magazin Glamour, Robles

Za početak je obrve dobro očistila i osušila, a iznad i ispod obrva nanela je belu uljanu boju kako boja za obrve ne bi obojila i kožu. Ovaj korak nikako ne preporučujemo jer su boje za slikarstvo otrovne za organizam. Umjesto toga je bolje iskoristi vazelin, neku masnu kremu ili kokosovo ulje.

Nakon toga je nanijela boju za brkove i bradu četkicom za obrve kako bi zahvatila svaku dlaku. Čekala je pet minuta da deluje, malo oprala obrve vodom i sapunom kako bi uklonila višak i to je bilo to.

Rezutat koji je dobila je zaista impresivan, ali s takvim bojama treba biti oprezan kako obrve ne bi izgledale previše veštački.

Na vama je da li ćete se upustiti u kućnu avanturu ili ćete se prepustiti profesionalcu. Sve u svemu, izgleda jako dobro!

Pročitajte još: Zbog ovih trikova će izgubiti razum u krevetu

#Obrve

#žene

'