AKTUELNO

Umesto korišćenja raznih sveća, osveživača i mirisnog toalet papira sada možete da napravite svoje sredstvo koje garantuje da će vaše kupatilo svakog dana ostati sveže i mirišljavo i najvažnije, neće oštetiti vodokotlić.

Najbolje od svega, za pripremu sredstva ne morate da uložite previše vremena, a potrebna su vam samo dva sastojka – plastična flaša i omekšivač za veš.

– Ovo je još jedan trik za eliminisanje neprijatnih mirisa u kupatilu koji se zasniva na upotrebi omekšivača. Pomešajte pola flaše vode i pola omekšivača i vaše sredstvo je spremno za upotrebu – napisala je jedna domaćica na Fejsbuku stranici.

Potom je potrebno da dobro promešate flašu, kako bi se sjedinili voda i omekšivač, a potom dobro zatvorite čep. Sada napravite male rupice na samom vrhu čepa, a onda bocu postavite u vodokotlić.

Genijalna metoda, koja štedi kućni budžet, oduševila je milione koji su godinama tražili najefikasniji način da njihovo kupatilo ne zaudara.

– Svaki put kada pustite vodu vašim kupatilom će se raširiti prijatni mirisi – istakli su ljudi koji su već isprobali ovaj trik.

Autor: