AKTUELNO

Koliko puta vam se desilo da upoznate nekoga, izađete na dejt i onda se jednostavno više nikada ne čujete i ne vidite?

I onda vi odmah pomislite kako je on ovakav i onakav. Ima toga, naravno. Međutim, nekada bi trebalo da razmislite o tome da li je problem možda u vama.

Mnogi muškarci izbegavaju dublje odnose sa ženama koje imaju određenu ličnost, jer u startu smatraju da veza sa takvom osobom ne može da uspe.

Uglavnom je to kada naiđu na neki od ovih pet tipova žena.

Koketa

Muškarci vole žene koje flertuju. Privlači ih dobar flert jer, osim što je zabavna i šarmantna, ona definitivno nije stidljiva. Koketna dama odmah pokazuje interes, čineći upoznavanje i udvaranje još lakšim. Za muškarca je olakšanje to što ne mora da radi sav posao. Ali postoji razlika između situacijskog flerta i serijskog flerta, a kasniji je nešto čime oni jednostavno ne žele da se bave. Serijska koketa se nabacuje svima. Žena koja neselektivno ''trepće'' isprva se čini kao izazov, ali ta igra jako brzo ispari. Nakon nekog vremena momci shvate da je njoj potrebna stalna pažnja, jer ima veliki problem sa samopoštovanjem.

Planerka

Zamislite na trenutak da ste muško. Upoznate fantastičnu ženu i na prvom sastanku se super provedete. Imate sjajan razgovor i tek što ste počeli da se osećate prijatno kad, odjednom, ona počne da razgovara o mestu vašeg venčanja, o tome koliko dece želi i o imenu vašeg budućeg psa. Pravi veliki pritisak odmah u startu. U svakoj zdravoj vezi, prvih nekoliko meseci - a posebno prvih nekoliko sastanaka - trebalo bi da budu lagani. Sa tako brzim prelaskom na ozbiljne teme, možda su njeni planovi samo ispunjenje njenih snova, bez obzira na to ko stoji prekoputa nje.

''Privezak''

Ova devojka ne može da ode nigde niti da bilo šta radi bez društva svog muškarca. Ona prihvata njegove interese, zove 15 puta dnevno i ne voli kad nije u njegovoj blizini da može da prati njegovo ponašanje. Ovo je više posla nego što veza zaslužuje. Ona vam je na raspolaganju i oslanja se na vas da je zabavite, jer ona zapravo nema sopstveni život. Oduzima energiju i crpi strpljenje svojim zahtevima.

Devojka koja voli da se provodi

Bezbrižna je, možda pomalo divlja, a spolja izgleda kao osoba koja bi mogla da ih zanima. Međutim, nakon što bolje pogledaju, muškarci shvate da je ceo njen život zabava. Iako se zagarantovano dobar provod deluje kao dobra ideja, kakva će ona biti na otrežnjujućem svetlu dana je pitanje. Njene urnebesne ludorije, otvorena ličnost i dobri plesni pokreti dobri su u malim dozama, ali... Teško je imati zdrav odnos sa osobom koja velike probleme krije ispod svoje ''zabavne strane''.

Brbljivica

Žena koja nikada ne ćuti, jedva prestaje da diše. Čini se da je zabrinuta samo za ono što joj se dešava u životu i deli svoje brbljiva zapažanja, takođe ima sklonosti prema tome da bude kraljica drame. Njene izvedbe izluđuju muškarce iz očiglednih razloga. Većina misli da je za razgovor potrebno dvoje, ali ne i ona. Žene su verbalnije od muškaraca, međutim ova devojka ne zna da je zvuk tišine zlato. Mora da nauči da što više priča, to manje uči.

Iako postoje izuzeci od gore navedenih tipova ličnosti, pred ovim devojkama je težak put. Iako izbegavanje žena sa određenim tipovima ličnosti može da olakša stvari, budite otvoreni i upamtite da vaš savršeni par možda neće doći u malom paketu koji ste zamislili.

#Devojka

#Veza