AKTUELNO

U Novom Sadu se nalazi neverovatno mesto za sve roditelje koji žele da svojoj bebi obezbede sve što im je potrebno u prvim mesecima i godini života. Kažu da su bebe pravi čarobnjaci, da one sve znaju i jedino što je potrebno jeste da osoba koja ih najbolje poznaje na svetu, a to je mama, razume. Radnja za bebe "Baby shop 9.maj" koja se nalazi u jedinstvenom porodilištu (Betanija) Majevička 1, na glavnom ulazu u porodilište, a koja je poznata kao jedna od najpovoljnijih u celoj Srbiji je butik na pravom mestu, tamo gde počinju najlepši trenuci u životima budućih mama.

Foto: Promo

Ove godine 9.maja na "Dan pobede" proslaviće svoj 32. rođendan postojanja, a prateći svoje verne kupce i dalje nagrađuju raznim pogodnostima. Prošle godine za svoj 31.rodjendan svojim pratiocima delili su tačno 31 poklon a tu su bile posteljine, prekrivači, krevetac za bebe, komplet odelca...a kako tradicija nalaže tako će biti i ove godine jer njihov uspeh jesu zadovoljni kupci i dobra preporuka.

Foto: Promo

Ono što ovu radnju čini posebnom, osim njenog izuzetno povoljnog cenovnika, jeste činjenica da je porodica Štrbac koja je vodi izuzetno humana i plemenita. Iz godine u godinu, sve više doniraju onima kojima je pomoć zaista potrebna, pa tako osim što kupovinom u ovoj radnji dobijate sve što vam je potrebno za vašu bebu, ujedno doprinosite i humanitarnom radu. Donirali su domu zdravlja školu za trudnice, opremali ustanove jastucima i jastučnicama, u vreme korona virusa donirali pamučne maske u porodilištu.

Foto: Promo

U ovoj radnji za bebe možete pronaći sve što vam treba za vašu bebu prvih godinu dana života. Tu su pelene, tetra rubljene pelene, rublje, posteljine, kolica, auto-sedišta, hranilice, nosiljke, dušeci za bebi krevetac, bodići sa natpisima, igračke i još mnogo toga. Ono što izdvaja ovu radnju od drugih jeste to što su pelene i tetra pelene najpovoljnije i najkvalitetnije u celoj Srbiji, a mogu se pronaći u različitim dimenzijama i bojama. Takođe, u ovoj radnji možete dobiti i savete od strane iskusnog osoblja o tome šta je to što je vašoj bebi zaista potrebno, kako biste bili sigurni da nećete kupiti nešto što vam nije neophodno.

Foto: Promo

Za sve roditelje koji su u potrazi za savršenim mestom za kupovinu svega što im je potrebno za svoju bebu, ova radnja je definitivno pravo rešenje. Povoljne cene, kvalitetni proizvodi, saveti stručnjaka i humanitarni rad – sve ovo čini ovu radnju za bebe posebnom i neizostavnom za sve porodice sa malom decom. Oni misle o svemu, pa tako su vam olakšali i spremili kompletnu torbu za porodilište za Vas i Vašu bebu. Ukoliko ne možete da ih posetite možete poručiti sve online (instagram i facebook “Baby oprema 9.maj”) i stiže Vam paket za jedan dan.

Foto: Promo

S obzirom na to da je roditeljstvo jedna od najvećih životnih uloga, važno je da se na sve pripremimo na vreme. Kupovina opreme za bebu pre porođaja je ključna, jer ćete tako biti spremni za sve što vam dolazi u narednom periodu. Radnja za bebe u Novom Sadu "Baby shop 9.maj" može vam pomoći u tome, nudeći sve što vam je potrebno za prve godine života vaše bebe na jednom mestu.

Foto: Promo

Oprema za bebu nije samo puka kupovina, već važan faktor za zdrav rast i razvoj deteta. Uz odgovarajuće pelene, tetra pelene, posteljine i ostalu opremu, dete će se osećati sigurno i udobno, što je ključno za zdrav razvoj.

Foto: Promo

Takođe, imati pravu opremu olakšava život roditeljima i pomaže im da se usredsrede na ono što je stvarno važno - brigu o svom detetu. Kada postanete roditelj, počinje novo poglavlje u vašem životu koje donosi mnoge izazove, ali i mnogo radosti. Upravo zato je bitno da se na vreme pripremite za ovu veliku ulogu i obezbedite sve što vam je potrebno za brigu o svojoj bebi.

Foto: Promo

Zdrav razvoj i sreća deteta uveliko zavise od vas kao roditelja, a kupovina opreme za bebe predstavlja važan korak ka tome da vaše dete raste zdravo i srećno. Zato posetite ovu radnju za bebe "Baby shop 9.maj" u Novom Sadu i uverite se u njihovu izuzetnu ponudu koja će vam pomoći da budete spremni za sve što donosi roditeljstvo.