AKTUELNO

Prema mišljenju psihologa, ovih šest znakova najbolje pokazuju da ste u vezi sa pogrešnom osobom.

Stalne svađe

Normalno je da se svi parovi svađaju, ali ukoliko su te svađe česte i nastaju oko sitnica, možda je vreme da se zapitate koliko je zdrava veza u kojoj se nalazite. Granica između bezazlene i opasne svađe je tanka, a važno je da je prepoznate na vreme. Zamislite kakva će vam biti budućnost, ako ostanete u vezi koju čine pretežno svađe.

Ljubomora

Isto kao i sa svađom, i s ljubomorom treba imati mere u vezi. Pojedinim ljudima laska ljubomora partnera jer se tako osećaju poželjno, dok drugi ne podnose ljubomoru i ljubomorne ispade. Ljubomora nije pokazatelj ljubavi. Zapamtite tu činjenicu i živite u skladu s time.

Ravnodušnost

Govor tela nikada ne laže. Kada ste zaljubljeni u nekoga, onda to najčešće i pokazujete svojim telom, a da niste ni svesni. Govor tela se, naravno, vremenom menja, ali ako osećate da vaš partner postaje hladan vama, što ćete najbolje saznati iz njegovog/njenog položaja tela i ponašanja, vreme je da iskreno porazgovarate jedno s drugim.

Foto: Printscreen Youtube

Udaljenost

Svaki odlazak partnera u inostranstvo predstavlja veliko iskušenje za vezu. Kod pojedinih ljudi vremenom sećanje na osobu bledi i nikakav razgovor ne može da zameniti zajednički život. Ako uspete da izdržite udaljenost, jednom kad opet budete zajedno, postoji mogućnost da vaša veza neće biti ista.

Nesigurnost

U redu je biti nesiguran u vezu i njenu budućnost, jer će se uvek pojavljivati stvari koje će vas navesti da preispitate svoj odnos sa partnerom. S druge strane, ukoliko se to dešava često, trebalo bi da se zapitate da li vam osoba sa kojom ste u vezi zaista odgovara.

Različiti pogledi na život

Veza će vam uspeti jedino ako vi i vaš partner imate jednake poglede na život i važna životna pitanja. Ako želite iste stvari i imate ista očekivanja. U suprotnom, biće biti teško međusobno se uskladiti, pogotovo ako niste spremni na kompromis.

Pročitajte još: 4 SIGURNA ZNAKA da mu je sa tobom dosadno u KREVETU!

#Ljubav

#Raskid

'