AKTUELNO

Ništa nije lepše od početka nove ljubavi. Provodimo zajedno strasne dane u krevetu, poljupci su vrući, a seks vatromet osećaja…

Međutim, to blaženo stanje ima (nažalost) svoj vek trajanja, pa se u dugotrajne veze polako, ali sigurno, uvlači zloglasna rutina. Ponekad je toliko podla i pokvarena, da je ni ne primetimo – ili barem jedan od partnera.

Kako se to ne bi dogodilo, kako bismo na vreme prepoznale je li mu još zabavno s nama u krevetu, otkrivamo 5 signala koji upozoravaju na dosadu.

1. Seks je gotov čim on postigne vrhunac

Lagana predigra, razmena nežnosti, sve se fino zahuktalo, blizu si vrhunca, kad on odjednom svrši i – to je to. Skine se s tebe, poljubi te u čelo i okrene ti leđa ili ode u kuhinju po pivo, sedne pred televizora i ignoriše te… Svejedno koliko dugo traje seksualni čin – ako je za njega „igra“ gotova čim postigne vrhunac, odnosno ne brine ga ni najmanje što ti nisi doživela orgazam, definitivno imaš problem…

2. Seks po zacrtanom rasporedu

Nema više onog lepog, napetog, intenzivnog spontanog seksa u kuhinji, kupatilu, na podu, u autu… Još je i uvek umoran nakon posla i nema volje ni za šta, a kamoli za seks. Čisto iz navike ode s tobom u krevet i to u nedelju oko 22 sata.

Foto: Pixabay.com

3. Jednoličnost

Više se uopšte ne trudi uneti malo promene u vaš ljubavni život, niti istraživati tvoje telo na neki novi, drugačiji način. Umesto toga rutinski obavi predigru s obaveznim, uvek istim elementima i uvek po istom principu. Potom sledi monotona akcija.

4. On ispunjava svoju dužnost

Osećaš da te telesno ne zadovoljava, odnosno da je zapustio svoje "obaveze" u krevetu – i to mu kažeš. Potom on spava s tobom samo zato da te ne povredi. Za vreme seksa jasno vidiš kako je mislima negde daleko i kako mu je teško da se potpuno opusti.

Pročitajte još: NESTALO VAM JE ACETONA? Postoje i drugi načini da UKLONITE lak

#Ljubav

#Seks

'