AKTUELNO

Sigurni smo da se slažete da je u današnje vreme veoma teško očuvati brak ili vezu.

Pored mnogobrojnih iskušenja, stresa na poslu, umor i nervoza takođe mogu nepovoljno da utiču na emotivno stanje pojedinca.

Zato je važno stalno raditi na očvršavanju veze, a mnogi smatraju da pravilo 2-2-2 idealna strategija koja će održati ljubav između partnera jakom.

U nastavku vam otkrivamo pravila.

Svake druge nedelje parovi moraju svesno da odvoje vreme jedno za drugoga

Odmah ćemo napomenuti da vreme koje posvetite jedno drugom treba da bude nešto nalik intimnoj "proslavi". Možete otići na romantičnu večeru, pojesti zalogaj u lokalnom restoranu, ili kuvati zajedno, a večera za dvoje je odlična ideja. Kuvanje vas može spojiti, a dok jedete imaćete priliku da razgovarate i ostvarite intimnost.

Foto: Pixabay.com

Svaka dva meseca otputujte na vikend

Na svaka dva meseca bi trebalo da otputujete negde, bilo da je reč o obližnoj banji, izletu na planini ili romantičnom vikendu na selu. Bitno je da budete sami,te da zajedno sa partnerom provedete kvalitetno vreme.

Svake dve godine priuštite sebi barem nedelju dana putovanja i odmora

U vaš kalendar zajedničkih aktivnosti trebalo bi da obeležite nedelju dana putovanja sa partnerom. Bitno je napomenuti da svoj odmor treba da provodite sami sa partnerom, a nikako sa prijateljima ili porodicom.

#Ljubav

#Seks

#Veza

'