AKTUELNO

Ovu su greške koje partneri najčešće prave.

Seks će biti dobar jedino ako se oba partnera bace na posao s podjednakim žarom, ali u slučaju da radite ove tri greške - neće proći dobro.

Nedostatak inicijative je prvi greh jer samo ležati i čekati da partner dobije želju ili napravi sve sam i nije baš neki poziv na seks. Prema tome, kad poželite seks, pokažite to partneru jasno i glasno, bez uvijanja, pa će i druga strana tako uzvratiti kad dođe vreme za to.

Neznanje je sasvim različito od neiskustva, a ako ne poznajete sopstveno telo, tu nastaju veliki problemi. Stoga, ako još niste pokušali da zadovoljite sami sebe, obavezno to uradite što pre jer ćete tako svom partneru moći da objasnite šta je ono što vam najviše odgovara.

Foto: Pixabay.com

Strah od eksperimentisanja u krevetu može biti razumljiv, ali jedino u slučajevima kad partner traži nešto stvarno ekstremno. Nežne igrice koje ne povređuju niti ponižavaju trebalo bi da budu prihvatljive svima, pa makar oblačili uniforme ili korsete. U svakom slučaju, kad partner tako nešto predloži, prisetite se svojih mokrih snova i zatražite isto.S. M.

#Greška

#Seks

'