AKTUELNO

Voleli bismo da svakog jutra možemo da pravimo različite frizure...

Međutim, to u većini slučajeva nije tako lako jer stilizovanje kose iziskuje dosta vremena koje zahteva prerano ustajanje iz kreveta. Istovremeno, to znači i preskočena jutarnja kafa i prebrzo popijena kafa.

Foto: Pixabay.com

Zato sledeći put ne morate brinuti o ustajanju i lepoj frizuri, jer postoji jedan trik sa kojim možete dobiti savršenu letnju frizuru i sačuvati dobro raspoloženje. Reč je o frizuru koja se pravi veče pre ili ujutru, zbog koje će vam kosa izgledati prelepo tokom celog narednog dana ili večeri...

Pročitajte još: OPADA VAM KOSA? Evo šta ODMAH možete da uradite po tom pitanju!

Prvi korak: Uz pomoć prstiju nanesite kroz celu vlažnu kosu penu za stilizovanje koja će joj dati teksturu. Penu nanosite od korena do krajeva.

Drugi korak: Uzmite pramen kose koji je bliže čelu i počnite sa njegovim uvijanjem. Uvijajte ga tako da bude čvrst i blizu glave. Kako se spuštate ka krajevima, počnite da dodajete pramen po pramen, kao što biste to radili tokom pravljenja pletenice.

Foto: Pixabay.com

Treći korak: Kada stignete do baze vrata, zavežite kosu u rep.

Četvrti korak: Rep podelite na dva jednaka dela i uvijajte ih u suprotnim pravcima i učvrstite ih gumicom.

Pročitajte još: ZA VRELE DANE: Ovu frizuru ćete nositi CELO LETO (VIDEO)

Peti korak: Spremite se za još jedno uvijanje: dva dobijena pramena počnite da uvijate u jedan, vodeći računa da budu čvrsti i zavežite ih gumicom za kosu.

Preko dana možete nositi ovu zanimljivu frizuru koja će skloniti kosu sa vašeg lica, a uveče je raspletite kako biste dobili savršene večernje talase. Ako se ipak odlučite da je napravite noć pred odlazak na posao, princip je isti!

#Frizura

#Kosa

#Žena

'