AKTUELNO

Ako tražite seksualne savete, onda bi vam mogao dobro doći poneki od profesionalaca iz seksualne industrije. Kako je seks njihova svakodnevica, glumci iz 18+ filmova znaju puno korisnih trikova, a u intervjuu za Whimn erotska zvezda Daiza Morgan otkrila je grešku koju mnogi parovi prave u krevetu.

Ona kaže da je velika greška mnogih žena to što odbijaju korišćenje lubrikanta pa im seks može biti pomalo neprijatan zbog teže penetracije. Takođe, može izazvati trenje ili iritaciju, a to nije osećaj koji želite kada se s partnerom prepuštate strastima.

Daiza kaže da ni sama nije koristila lubrikante sve dok nije počela da radu u industriji filmova za odrasle, a sada ne može da zamisli seks bez toga.

„Verujem da postoji čudna stigma koja vlada među ženama koje koriste lubrikante – to je „pokazatelj“ da starite. Pogrešno! Bez obzira na starost, nivo hormona ili vlažnost, dodatno podmazivanje nikada nije loše. Čini seks mnogo prijatnijim“, objasnila je.

Istakla je da postoji puno raznih vrsta lubrikanata pa svaka žena može da pronađe neki po svom ukusu, a smatra da su najbolji oni na bazi vode.

Autor:

#Seks