AKTUELNO

Većina razmišlja o tome kako da "začini" i poboljša svoj seksualni život. Ovo posebno važi za one u dugim vezama i brakovima koji više ni sami ne znaju šta bi probali i uradili.

Postoji jedna stvar koju možete učiniti svako jutro kako bi poboljšali svoje intimne odnose. Tako barem tvrdi trener za veze Lila Darvajl. Ona kaže da je rešenje u ubacivanju barem malo predigre u jutarnju rutinu. I ta predigra onda ne mora dovesti do seksa.Ona vam može poslužiti za dodatno povezivanje s parnerom i ona može biti tek poljubac, zagrljaj s leđa, šaputanje pod tušem... koji će začiniti vaš dan i pozitivno uticati na vaš seksualni život.

Foto: Unsplash.com

Lila je navela da ljudi veoma često predigru povezuju sa nužnim početkom intimnog odnosa, a to uopšte ne mora i ne treba da bude tako. Predigra je zapravo tu da probudi seksualnu želju i energiju, pa i da se ne desi neposredno i nakon iste.

A kada razmišljate o početku predigre, izađite izvan okvira svoje spavaće sobe. Seksualno energiju nikako nemojte ograničiti samo na seks i s njom se poigrajte u bilo kojem trenutku dana korištenjem već spomenutih poljubaca i šaputanja.

Predigra je zato puno više od buđenja seksualne energije. Ona može pomoći u povezivanju s vašim partnerom i ne bi trebala biti samo obavljanje obaveza s popisa, nego avantura u bilo kojem trenutku koji vam odgovara.

Autor: Pink.rs

#Seks