AKTUELNO

Dok neki vole slobodu i nisu baš za vezu i brak, ovi horoskopski znaci najbolje funkcionišu kada su zauzeti.

Za njih je zaljubljenost sinonim za sigurnost, što im daje vetar u leđa i za mnoge druge životne poduhvate.

Osobe rođene u ova tri znaka najopuštenije su i najsrećnije kada su u vezi, piše Elite Daily.

Blizanci

Iako važe za velike avanturiste, osobe rođene u znaku Blizanaca vole da su u vezi, posebno s ljudima koji su im slični. Njih provođenje vremena s osobom s kojom dele interesovanja motiviše i veseli.. Uz to, Blizanci su poznati po svojoj narcisoidnosti pa im gode komplimenti.

Vaga

Vage obožavaju da su zaljubljene. To je njihovo, takoreći, prirodno stanje u kojem se osećaju najsnažnije i najsrećnije. Ipak, ono što Vage mrze jesu sukobi. Cilj im je da pronađu osobu koja je staložena poput njih i s kojom će sve rešavati na miran način. Kada je pronađu, nema tog problema koji je za njih prevelik ni posla koji je pretežak – Vagu ljubav jednostavno pokreće.

Ribe

Ribe su osobe koje se svemu vrlo lako prilagode. Ipak, kada je reč o pravoj ljubavi i partneru koji je za njih istinski poželjan, Ribe su poprilično izbirljive i ne žele da se prilagode bilo kome. Ali kada se to dogodi, one su najsrećnije. Znaju da su pronašle osobu koja će ih nadopunjavati i s kojom će provoditi vreme, što ih umiruje i nadahnjuje.

Autor:

#Horoskop

#Seks