AKTUELNO

Samo se prepustite.

Pandemija korona virusa je na mnogobrojne načine poremetila živote ljudi širom sveta. Međutim, pojedinci su se sa novonastalom situacijom borili kreativnošću u krevetu, naročito tokom perioda kada je bilo zabranjeno izlaziti iz kuće.

Kako navode britanski mediji, jedna poza je postala i te kako popularna, a zbog okolnosti u kojima se ispoljila, nazvana je "lockdown".

Ona se povezuje se BDSM ( bondage, discipline, submission, masochism), a interesovanje za ovaj vid se*sa je prema tvrdnjama britanskih medija, tokom pandemije koronavirusa, poraslo za neverovatnih 70 posto.

Da biste zauzeli ovu pozu – lezite na leđa i neka vaš partner klekne znad vas. Vi podignite noge na njegova ramena i namestite se kako vam prija.

A kako biste začinili ovaj položaj – koristite lisice ili kravatu da biste učvrstili ruke na krevetu i tako podstakli odnos dominacije i pokoravanja u vašem intimnom životu.

Stavite povez ili masku preko očiju što će dodatno pojačati vaša čula i dodati neizvesnost u miks.

Ova poza u seksu je odlična i pomaže vašem partneru da pogodi G-tačku i samim tim donese talase uživanja. A idealna je i za pripremu na uključivanje više pomagala tokom seksa.