AKTUELNO

Elegantno, lagano i brzo.

Bilo da nosite kratku ili dugu kosu, morate da znate kako da je brzo i efikasno sredite kako biste imale urednu letnju frizuru. Leto ne podnosi puštenu kosu pa je neka vrsta punđe ili pletenice neophodna kada temperatura pređe trideseti podeljak.

Elegantna niska punđa

Ovakav tip punđe najčešće nosi Kejt Midlton, a da bi izgledala efektno morate imati kosu srednje dužine i dobrog kvaliteta. Za njeno izvođenje potrebno vam je i nekoliko žičanih šnala i gumica, lak za učvršćavanje kose i strpljenje.

Neobavezna, visoka punđa

One devojke koje nose dugu kosu, najviše vole visoke punđe jer se lako prave a svima izgledaju tako dobro. Naš predlog je visoka punđa sa pletenicom s donje strane. Postupak je sledeći: jednostavno veliki deo kose zavežite u visoki rep, a na potiljku ostavite deblji pramen kose. Taj pramen spletite. Od visokog repa napravite punđu a onda lepo umotajte pletenicu oko te punđe.

Pročitajte još: IDEALNA DIJETA ZA LETO: Smršajte PET KILOGRAMA za TRI DANA

Romantična pletenica oko glave

Iako izgleda komplikovano, ova frizura se pravi neverovatno jednostavno. Sve što vam je potrebno su par gumica i žičanih šnala. Kosa se podeli na tri dela. Središnji deo se splete u jednostavnu pletenicu koja se uvije u nisku punđu, dok se dve pletenice sa strane pletu u riblju kost i na kraju se uvijaju oko već formirane punđe.

#Frizura

#leto

#Žena

'