AKTUELNO

A nikada je niste koristili kada mesite! Ako volite da mesite kolače, pite ili testa, ovo je trik koji će vam znatno olakšati taj posao!

Već smo vam rekli kako da iskoristite višak testa od palačinki, kao i šta poslastičari nikada ne rade kada peku kolače, a sada pročitajte ovaj trik koji je toliko jednostavan da će vam možda biti i smešan!

Foto: Pixabay.com

Znate kada nađete super recept, imate sve sastojke kod kuće, taman ste izdvojili pola sata da nešto umesite, a onda shvatite da piše da morate maslac da ostavite na sobnoj temperaturi? Profesionalni pekari imaju super trik. Stavite komad maslaca u zamrzivač na samo nekoliko minuta. Potom ga izvadite i stavite u komad folije da vam ne bi klizao, a onda uzmite kuhinjsko rende! Narendajte maslac na najsitnijem delu, kao da je parmezan ili tvrdi sir, direktno u testo. Na taj način, bolje će se rasporediti po testu i brže će se istopiti.

Autor: Pink.rs

#Testo