AKTUELNO

Kada vam se jede pohovano meso, a potreban vam je brz recept, pileći uštipci su savršen izbor

Pohovano meso nije najzdraviji obrok na svetu, ali je zasigurno jedan od omiljenih. Ipak, priprema pohovanih šnicli podrazumeva malo više vremena, ali i nereda.

Zato kada vam se jede pohovano meso, a potreban vam je brz recept, za koji nećete isprljati gomilu sudova, pileći uštipci su savršen izbor.

Ovaj recept podrazumeva prljanje samo jedne posude, a način pripreme je izuzetno brz.

Foto: Pexels

Sastojci:

500 gr pilećeg mesa, 2 jaja, kašika senfa, 1/2 kašikice belog luka u prahu, 2 kašike kukuruznog brašna, 2 kašike pšeničnog brašna.

Priprema:

Pileće mesto isecite na sitne kockice, stavite u činiju, pa dodajte redom sastojke, jaja, senf, začine i brašno. Sve sjedinite u homogenu smesu. Ovu smesu ostavite i da stoji u frižideru minimum jedan sat, a može i preko noći. U tom slučaju, činiju dobro pokrijte folijom.

Autor: Pink.rs

#RUČAK