AKTUELNO

Bolje odmah prekini agoniju.

Ukoliko u vezi nemate ljubav, podršku od partnera, osećaj pripadnosti ili stalo imate osećaj inferiornosti, ovo su jasni znaci da takva veza nije dobra za vas, nećete je popraviti tako što u njoj ostajete, već odmah morate prekinuti agoniju. 

Postoje stvari koje žena ne treba da oprosti muškarcu

Nesigurnost

Mudra i snažna žena je ona koja zna da se zauzme za sebe i hrabro se suočava sa svim lepotama i izazovima koje donosi život. Ipak, u ljubavi ona je romantična i nežna, želi zagrlja i osećaj sigurnosti. Slaba osoba koja nije u stanju da se suoči sa sobom i svojim životom, nikada nne može biti ovo mirno i romantično utočište. Mentalno snažnoj ženi potreban je mentalno snažan muškarac koji će sa njom zajedno prebroditi životne oluje, ali i biti tu kada je potreban samo zagrljaj, bez reči, bez pitanja.

Foto: Unsplash.com

Nezrelost

Divno je kada ostanete radozano dete u srcu, ali ukoliko muškarac ima često nezrele karakteristike mišljenja, emocionalne reakcije i obrasce ponašanja, onda to mudroj ženi počinje da bude teret. Potrebna joj je osoba koja stalno teži duhovnom i intelektualnom razvoju i koja zna da preuzme odgovornost za svoje odluke.

Izostanak podrške

U partnerskim odnosima međusobna podrška je izuzetno važna. Ljubav je tu da nam daje vetar u leđa i motiviše nas da ostavrimo željeno i postanemo najbolja verzija sebe. Ukoliko je partner ravnodušan prema vašim odlukama, namerama i izazovima, ili je sklon da vas sabotira, umesto da vas podstakne, onda razmislite da li mu je mesto pored vas.

Loše ophođenje

Poštovanje je neophodno u svakom odnosu - to je preduslov za pravu ljubav. Nedostatak poštovanje je znak uzbune koji govori - ovo nije prava osoba za vas. Ne plašite se usamljenosti, već budite svesni da zaslužujete maksimalnu ljubav i poštovanje.

Nekomunikacija

Kvalitetna komunikacija neophodna je za kvalitetan ljubavni odnos. Ukoliko partner ne želi da vas sasluša, ili zanemaruje vaša osećanja i "gura probleme pod tepih", ovo je znak da vaša veza ne ide u dobrom pravcu. Ne zaboravite, ljubav je cvet koji neprestano treba negovati i zalivati, ali on zahteva obostranu pažnju.

Autor: Pink.rs

#Raskid