AKTUELNO

Kosa je ukras svake žene, ali u trenutku kad kosa zahvaljujući elektricitetu dobije "krila", može i te kako da vam pokvari raspoloženje. Naelektrisana kosa jedna je od stvari koje žene nikako ne podnose.

Naelektrisanje kose može da se dogodi u svakom trenutku i u svakoj situaciji, bez obzira na to da li ste same sređivale frizuru ili ste upravo izašle iz salona. Korisnica društvene mreže TikTok podelila je trik za koji tvrdi da joj svaki put pomogne da ukroti naelektrisanu kosu.

Trik je veoma jednostavan - sve što vam je potrebno su češalj i maramica za skupljanje boja, ona koja se inače stavlja sa odećom u veš mašinu.

Postupak započnite češljanjem kose, tako što ćete glavu nagnuti ispred tela, a onda rukom uhvatite kosu do temena glave. Uzmite jednu maramicu i brzo je provucite kroz kosu.

Maramice za skupljanje boja u sebi imaju omekšivač, koji u ovom slučaju pomaže da elektricitet nestane.

Mnogi su bili impresionirani ovim trikom, pa su u komentarima podelili svoje oduševljenje, a video je vrlo brzo dobio preko 300 hiljada lajkova.

https://www.tiktok.com/@snconroy/video/6923756081499868422?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=6923756081499868422&refer=embed

Autor: