AKTUELNO

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Sedmica pred nama nosi nešto veće izazove na ličnom, ali i kolektivnom nivou, stoga uživajte u prva dva dana nedelje.

U ponedeljak i utorak skupljate snagu, odmorite, odspavajte. Prvi dan nedelje dan protiče turbulentno, dinamično, uz dozu stresa, jer se Mesec kreće znakom Vodolije koji donosi nepredvidive obrte događaja. Tek u večernjim časovima možete da odahnete i da se opustite. Situacije i planovi će se pre toga menjati iz časa u čas. Uveče imamo lep aspekt konjukcije Meseca i Jupitera u znaku Ribe koji pokreće čaroliju, romantiku i inspiraciju. Sanjajte velike snove.

Naravno, u utorak ujutro imaćete poteškoće sa buđenjem, i možete biti pod utiskom značajnih i živopisnih snova. Tog dana ni komunikacija nije najjasnija, a fokus i koncentracija su oslabljeni. Stoga, ne obavljajte važne zadatke i razgovore, niti donosite odluke ukoliko ne morate ovog dana. Neko će pomisliti da nešto ili neku informaciju krijete, ali i vi možete imati takav utisak. Intuicija je mnogo izraženija ovog dana.

U utorak spoj misli i emocija je idealan za neke značajne uvide, saznanja, neobične informacije ili poruke koji dolaze iz neobičnih izvora. Ukoliko dovoljno verujete, možete biti svedok predivnih dešavanja u svom životu.

Sreda će naglasiti nesporazume, poteškoće u komunikaciji i saobraćaju. Proverite sve aktivnosti više puta, kao i zakazane obaveze da ne bi došlo do preklapanja i nerazumevanja. Nešto što čujete ili osetite neće vam se dopasti. Niste sigurni kome ili čemu da verujete.

Intuicija je i dalje jaka. Unutrašnji glas vam govori nešto. Poslušajte ga. Odmorite. Usporite. Bavite se kreativnim radom. Budite u tišini.

U četvrtak imamo aspekt između Marsa i Saturna. Mesec je u znaku Ovna koji naglašava brzinu i potrebu za promenom i novinama. Ovaj izazovni aspekt donosi frustraciju i veliki pritisak da se nešto promeni i preokrene. Ovo je aspekt koji vam donosi potrebu da se pokrenete i donesete velike promene u svoj život, ali u isto vreme imate neke prepreke i ograničavajuće faktore da se to manifestuje.

Pripazite prilikom rukovanja mašinama i u vožnji. Svađe, sukobi i konflikti na ličnom i kolektivnom nivou su veoma prisutni. Čuvajte se brzopletosti i naglih, impulsivnih reakcija. Borbe za vlast i moć. Sukob autoriteta i ljudi na položaju.

Petak je idealan dan da se pokrenete i budete aktivni. Višak energije je najbolje iskoristiti u fizičke aktivnosti, kao i pokretanje novih projekata. Stavite kratkoročne ciljeve u kojima ćete imati mnogo više uspeha sada. Potrudite se da se sto više šalite i budete opušteni. Smeh je danas najbolji lek. Obavite važne razgovore. Preuzmite inicijativu.

U subotu možete osetiti nagli pad energije i veću potrebu za uživanjem i opuštanjem. Možete preterati sa pićem ili hranom. Ovo je idealan dan da se opustite i prepustite čarima hedonizma. Razmišljate o novcu, ali i o nekim starim odnosima koje niste rešili.

Nedelju završavamo napetim aspektima koji donose niz situacija koje će vam uzdrmati tlo pod nogama. Zaista, na kolektivnom nivou može doneti eksplozije, zemljotrese, pobune, probleme sa strujom, aparatima i slične izazovne situacije.

Imaćete potrebu za mirom i odmorom, dok vam okolnosti neće biti naklonjene da to i ostvarite. Različite sitnice biće povod za nezadovoljstvo i svađu. Finansijski problemi.

Autor: