AKTUELNO

Muškarci se češće odlučuju na prevaru ali nije zanemarljiv ni broj žena koje ljubavnu prevaru priređuju svom partneru. Savetnik za ljubavne probleme, Rene Li, vršio je studiju i došao do pet najčešćih razloga zbog kojih pripadnice lepšeg pola upadaju u mrežu preljube, prenose mediji.

Promena

Promene, najčešće one negativne, izazivaju razne emocije i teraju ljude da se pitaju gde su i kako će dalje. One ostavljaju vidljive tragove na žene, a njihov partner ponekad nema razumevanja za njih jer je zaokupljen svojim problemima. Iz tog razloga se javlja želja za nekim ko će ih usmeriti na nešto drugačije i pozitivnije.

Nedostatak pažnje

Mnoge žene se u dugim vezama, nakon određenog perioda, ne osećaju dovoljno poželjno. Ovo se upravo dešava zbog nedostatka pohvala i pažnje od strane partnera. Ženama su jako bitne pohvale, komplimenti i jasni znakovi da su primećene. A ako toga nema kod kuće, depresiju i frustraciju lečiće se na nekoj drugoj adresi.

Osećaj da je gotovo

Ovaj osećaj stvara veliku prazninu koju žena ublažava tako što provodi vreme sa nekim drugim. Često se dešava da na taj način namerno iskušavaju sebe jer žele da znaju šta osećaju i koliko im je zapravo stalo do partnera.

Nema više zabave

Ako smeh postane faktor koji nedostaje u vezi, žena će ga potražiti među drugim ljudima, kojima osmeh ne nedostaje. To mogu biti kolege, prijatelji, ali vrlo često i drugi muškarci.

Dosada u krevetu

Nisu muškarci jedini koji vole nešto novo u spavaćoj sobi. Žene takođe žude za seksualnim promenama jer im je bitno da se osećaju poželjno. Žene često znaju da upoređuju svoj seksualni život sa književnim hitovima kao što je “Pedeset nijansi sive” ili sa erotskim scenama u filmovima, nakon čega stvaraju verovanje da može mnogo bolje i mnogo divljije nego što je to u njihovom krevetu. Upravo zbog toga razloge uzbuđenja traže negde drugde.

Autor:

#Prevara