AKTUELNO

Dogi stajl, misionarska, stojeći...evo šta otkrivaju o vama.

Misionarska poza

Osobe kojima je ovo omiljena seks poza, vole da sve bude jednostavno. Obožavatelji misionarske poze uživaju u tome da partnera gledaju u oči tokom seksa, da im izjavljuju ljubav.

"Dogi stajl"

Oni koji uživaju u seksu otpozadi skloni su tome da pred drugima neguju imidž ozbiljne osobe, dok su privatno sasvim drugačiji. Ove osobe vole da u krevetu bude "začinjeno", pa im je zato seks otpozadi uvek prvi izbor.

Foto: Pexels

Žena odozgo…

…je žena koja zna šta želi! Dame kojima je ovo omiljena poza uvek tačno znaju šta žele i ne boje se da to traže, bez obzira na to da li je reč o novim cipelama, poslu ili orgazmu. Samo napred!

Obrnuta kaubojka

Osobe kojima je obrnuta kaubojka omiljena poza su "legende". Njih ne zanima šta ko ima da im kaže, avanturističkog su duha, a većina njih bi rado u svojoj omiljenoj pozi uživala i na javnom mestu – jer ih ne interesuje da li će ih neko videti.

Stojeći

Ako uživate u seksu u stojećem položaju, takmičarskog ste duha! Vi sve u životu doživljavate kao takmičenje, a ni seks nije izuzetak – zato uopšte nije lako naći partnera koji može da vam parira.

Seks ispred ogledala

Osobe koju vole seks ispred ogledala sve u životu, pa čak i seks, doživljavaju kao performans. Volite da sve oči budu uprte u vas – zato to radite pred ogledalom – a volite da igrate seksi uloge, imate tone seksi veša i "prljavih" autfita, a verovatno i barem jedan kućni video.

Autor: Pink.rs

#Seks