AKTUELNO

Ona ti se mnogo sviđa i misliš da sve radiš kako treba, ali ona ipak odbija da izađe sa tobom? Ovo su neki od razloga.

Nije zainteresovana za vezu

Uprkos onome što nam se redovno "servira" u romantičnim komedijama, nije svaka žena zainteresovana i spremna za pravu, ozbiljnu vezu. Razlozi za to mogu biti razni – preopterećenost obavezama, neki lični problem, želja da malo "luduje" sa drugaricama... Dakle, ne mora da znači da  joj se ne sviđaš i možda biste bili sjajan par, ali ona trenutno nije za vezu.

Foto: Unsplash.com

Previše si napadan

Važno je kakav ćeš prvi utisak da ostaviš, što znači da treba da budeš umeren. Ženama uglavnom prija kada im se neko udvara, ali ako kreneš da je zasipaš nekim svojim pričama, šalješ joj 100 poruka dnevno i zoveš isto toliko puta da idete na piće, verovatno će ti reći da "nema vremena". Ako ste već izašli, pokušaj da na prvom dejtu ne insistiraš previše na fizičkom kontaktu, jer tako ostavljaš utisak da želiš samo seks sa njom.

Nisi originalan

Iz njenog ugla gledanja, kod tebe ne postoji ništa što bi je nateralo da kaže: "Ovaj momak je poseban, nije kao svi ostali koje sam upoznala". Naravno da ne treba da menjaš sebe samo da bi se devojci dopao, ali potrudi se da budeš samo malo kreativniji i drugačiji, ako želiš da je zainteresuješ i navedeš da poželi sastanak sa tobom.

Primetila je da si se "bacio u lov"

Ako se nalazite na nekom javnom mestu – u kafiću, diskoteci, restoranu..., a ti počneš da prilaziš svakoj devojci u nadi da će bar neka pasti na tvoj šarm, zaboravi na sastanak. Dame se osećaju poniženo ukoliko primete da momak prilazi svakoj devojci jer shvataju da su one samo sledeće na listi pokušaja. Tada joj deluješ kao očajnik, a ništa je neće odbiti više od očajnika.

Autor: Pink.rs

#Veza

#dejt