AKTUELNO

Devojka na internetu podelila svoje iskustvo i zatražila pomoć.

- Bila sam tako glupa. Spavala sam sa svojim šefom, što je u to vreme bilo sjajno, ali sam ostala trudna i moj partner će sada saznati da sam ga varala jer je on imao vazektomiju - napisala je jedna žena za "San". Njen partner ima 44 godine, a nedavno se razveo. Kad su se upoznali, bio je otvoren od samog početka o činjenici da je imao vazektomiju nakon što se njegova supruga uplašila trudnoće u srednjim godinama.

Foto: Unsplash.com

Devojka koja se požalila ima 27 godina i htela bi da bude majka, ali znala je da mora da prihvati da se to nikad neće dogoditi ako ostane sa njim. Radi na benzinskoj pumpi, a njen šef joj je postao privlačan, iako je u braku i ima sina. Jedan dan na poslu, počeli su da pričaju o njenoj situaciji. On ju je tešio kao prijatelj, ali ona ga je poljubila i na kraju su i spavali. Od tada se njen šef preselio u novu kompaniju, a ona je saznala da je trudna. Želi da sakrije istinu od svog partnera, ali ne želi da se odrekne šanse da postane majka pa za savet pitala stručnjaka.

- Vaš bivši šef verovatno neće napustiti ženu nakon jedne afere. Verovatno će poželeti da se vaša trudnoća nije dogodila, ali ako nastavite, imaće zakonsku dužnost da vam finansijski pomogne, ali i moralno biti aktivno uključen kao tata. Je li verovatno da će to učiniti? Da li bi vaš partner saosećao sa vašom čežnjom da imate porodicu i mogao da prihvati dete drugog muškarca? Ako ne, moraćete odlučiti šta vam je važnije, imati vlastitu porodicu ili biti s partnerom. Jeste li spremni biti samohrana mama? Imate li dobru podršku? Potpuno razumem kako se osećate podeljeno, iako bi mogli pronaći partnera koji želi porodicu kao i vi. Puno toga morate uzeti u obzir - odgovorila joj je terapeutkinja.

#Ljubav

#Seks