AKTUELNO

Moguće je da ni on sam nije svestan da je zapravo više zainteresovan za muškarce.

Sigurno ste se nekad pitali da li je vaš partner homoseksualac. Većina misli da nije, ali oni, koji su sebi postavili ovo pitanje, sigurno su bili u dilemi.

Ako ozbiljno sumnjate, najbolje bi bilo da ga pitate, ali pre nego što to učinite, proverite da li ima neke od ovih odlika gej osobe.

1. Ponašanje u kupatilu

Ovo može biti stereotip, ali ponekad može da bude dobar pokazatelj. Pogledajte koliko je pedantan i kakve proizvode poseduje. Dva sata spremanja je previše, ma koliko za pohvalu bio trud da lepše izgleda. Ako poseduje veću kolekciju cipela od vas, onda bi takođe trebalo da se zamislite.

Foto: Pixabay.com

2. Pogled

Obratite pažnju da li gleda žene ili muškarce u prolazu. Sviđalo se to vama ili ne, muške oči su radoznale, ali strejt muškrci će čak i podsvesno radije uputiti pogled preme ženi nego osobama istog pola. Ako više gleda muškrce, znači da su mu oni privlačniji.

3. Omiljene serije

Ovo je možda još jedan od stereotipa koji se na kraju pokažu kao istiniti. Gleda ženske programe, kao što je izbor za mis, koji veličaju značaj lepote i glamura. Sviđaju mu se emisije o šminkanju ili dodele modnih i bjuti nagrada.

4. Profil na društvenim mrežama

Da li mu je profil na Fejsbuku ili Instagramu pun ljudi koje ne znate. Proverite čije slike lajkuje, da li mu se sviđaju seksi slike razgolićenih prijatelja.

Foto: Pixabay.com

5. Mrzi homoseksualce

Otvoreno prikazivanje mržnje prema homosekusalcima je klasična reakcija u nastojanju da spreči ljude iz okruženja da misle da je gej. Najveći homofob je homoseksualac. Možda je sve ovo vreme bio zbunjen, nije želeo da te povredi i verovao je da će se promeniti.

#Brak

#Homoseksualci

#Ljubav

#Veza

'