AKTUELNO

Stručnjaci za veze su došli do saznanja da je izvesno da partneri, koji svoje mobilne telefone spuštaju licem nadole, nešto kriju, a vi imate pravo da ih pitate o čemu je reč, piše The Sun.

Iako je ovaj čin naizgled bezopasan, Melisa Ferari, terapeut za parove u Sidneju, ističe da partner može kriti nešto neprijatno.

- Telefon koji je položen licem nadole nakon više godina veze, može značiti da nešto nije u redu – kaže Ferari i dodaje:

- To što je položen naopačke i što mu je isključen zvuk ujedno znači da ste i vi prevideli razne probleme u toku vašeg zajedničkog putovanja. Vaš partner izgleda odsutno, manje zainteresovan za vas, i kao da "nije prisutan".

Foto: Unsplash.com

Dodatni znak da je u pitanju potencijalna ili preljuba koja se već dešava je taj da više nije mnogo zainteresovan za seks sa vama.

- Ako ste sumnjičavi, možda je vreme da zavirite u njegov telefon – smatra Ferari.

Ashley Madison, portal o vanbračnim vezama, ističe da više od polovine preljubnika (56%) koriste svoj mobilni telefon kad kontaktiraju ljubavnike. Mejlom se to čini 44%, dok 20% preko sajtova za upoznavanje.

Pored ovih znakova, pojedini ljudi napominju da time što polože telefon nadole – da ga jednostavno tako ostavljaju, i da ne mora da znači da nešto kriju.

#Ljubav

#Prevara

#Veza

'